таг: четки

Дигитално реставрирани 100 години старите четки на Мунк
Сега можат да се користат во Фотошоп

Адоби го најави „Тајни богатства на креативноста“, прв проект од ваков вид кој за почеток дигитално ќе ги рекреира над еден век старите четки на Едвард Мунк, со надеж дека ќе инспирира нови генерации мајстори-сликари. Повеќе