таг: чак пoланик

Чак Поланик: „Ми ги украдоа парите, ама тоа е ок“
Позајмено интервју

Во интервју за Гардијан американскиот писател зборува за новата книга, различните облици на екстремизам и зошто тоа што ги загубил скоро сите пари е „некако фино“. Повеќе