таг: цесарица

Цесарица на Пољуд, ежење од глава до петици

Највпечатливиот и најјакиот навивачки момент од квалификациските натпревари за ЕП 2020 се случи на стадионот на Хајдук, каде Хрватите ја пречекаа Унгарија. Во очи на мечот го рокнаа безвременскиот хит на покојниот Оливер Драгоевиќ кој го згрмија 30.000 луѓе. Фантастична идеја од која се создаде страшна атмосфера. Повеќе