таг: багови

Кога ФИФА не ти дава да победиш на плејстејшн

Некои луѓе, одговорот на прашањето зошто одредена група на гејмери нервозно крши џојстици, би требало да го побараат во следново видео подолу: Повеќе

Ни ФИФА за Плејстејшн не е тоа што беше

Последното издание на видео играта ФИФА 2017 има неколку промашувања кои ги правдаат со големиот број новитети, опции, елементи. Повеќе