таг: азис ансари

„Токму сега“ (Right Now, 2019)
Букбокс гледаше

Во ноември 2016 излезе Нетфликс серијата Master of None. На Ансари таа му донесе Златен глобус за најдобар актер во ТВ комедија, со што тој стана првиот Американец со азијско потекло кој ја добива оваа награда. И сите го сакаа. Повеќе

73 прашања со Азис Ансари + Нил Патрик Харис