таг: апу

Мет Грејнинг: Луѓе сакаат да се преправаат дека се навредени

Човекот што ги создаде Симпсонови за прв пат реагираше на критиките околу Апу по документарецот на комичарот Хари Кандаболу од Њујорк за тоа како ликот бил употребен за да го малтретираат додека растел во САД. Повеќе