таг: амбасада на сад

Имаш тролови и ја имаш руската амбасада во Република Македонија

Откако вчера американската амбасада во Македонија на Твитер побара од локалците да дадат некоја идеја за решавање на загадувањето, едно од најдолгорочните решенија на проблемот дојде од нивните колеги од руската амбасада во земјава. Повеќе