таг: ајришмен

Скорсезе: „Ве молам, не го гледајте Ајришмен на телефон“

Пет дена откако неговиот најнов филм почна да се прикажува на Нетфликс, славниот режисер замоли филмот да се гледа на што е можно поголем екран. Како на пример...во кино? Повеќе