таг: 1000 музичари

1000 музичари, Рејџ Агенст Д Машин // Killing In The Name

„Бендот“ прв пат го видовме кога се собра во Чезена за да ги покани Фу Фајтерс на концерт во Италија. Сега веќе целиот проект тера турнеи и прави свои концерт. Ова е нивната верзија на РАТМ. Повеќе

Нова 1000-ка

Бројката е концептот - 1000 музичари, една песна. Почна со Фу Фајтерс, па ги имаа Вајт Страјпс и Дејвид Боуви, сега ја рокаат Нирвана, и пак звучи боговски моќно. Повеќе

Чезена се врати со 'Seven Nation Army'

Пак Чезена, пак 1.000 музичари, пак една песна, пак да не ти се верува како божествено моќно ова изгледа. Минатиот пат беа Фу Фајтерс на репертоар, сега се Вајт Страјпс. Повеќе

Чезена ги кани Фу Фајтерс

1.000 музичари се собираат во околина на Чезена и групно ја распалуваат Learn to Fly од Фу Фајтерс, како покана Дејв Грол и компанија да направат концерт во градот. Изгледа подобро отколку концерт. Повеќе