таг: шопинг

Не верувајте на големи попусти

Ако видите дуќан со понуда од 70 или повеќе проценти попуст, баталете го тој дуќан, порачува експерт кој ја проучувал културата на ценкање и пoпусти во Америка. Повеќе

Состанок на слепо
Tрадиционален vs Oнлајн

А зошто ние жените да не го признаеме тоа? Дека не баш малку мислиме на нив. Дека ни е убаво, и кога трае предиграта и кога ги имаме во раце. Во последно време ги има и онлајн иако традиционалниот начин има свои предности. Сите оние работи кои можат да се набават во шопинг.

  Повеќе

Колку поголема криза, толку помали пакувања

Французите полека почнаа да сфаќаат дека со ширењето на немаштијата во земјата, светските корпорации почнаа да ги менуваат регуларните пакувања со помали верзии, кои до сега најчесто биле наменети за Источна Европа. Повеќе

Зошто Обама се облекува досадно?

Прашањето може на прв поглед да звучи банално и снобовски но суштината на одговорот зошто американскиот претседател без размислување ги облекува своите најздодевни костуми, навестува дека тој или неговиот штаб се прилично информирани за новите сознанија за човековата психологија. Повеќе

Билобил, да не заборави на маментин

Маментин се вика лекот од кој западната цивилизација може да очекува спас, не заради неговите одамна познати ефекти во третирање аутизам туку заради ноовоткриената функција во ублажување на најтешките симптоми на една друга разорна болест - шопингот. Повеќе

  •