таг: квин

Квин инсепшн

Голем концерт на Грин Деј во Лондон на Емирати стадионот. Додека публиката се собира и чекаат да излезе Грин Деј, на радио ја пуштаат Bohemian Rhapsody од Квин. Еве што се случува. Повеќе

50 нијанси Фреди

Гласовниот опсег на Фреди Меркјури, низ речиси 50-на песни. Неповторливо. Повеќе

  •