таг: кевин харт

Рок против Харт
Конан и Кевин Харт одат во вежбална
Рок и Кевин Харт како Кевин Харт и Рок
Пак во кола
Кјуб, Харт, Конан

Некаде пред околу две години, тројцава се возеа низ Лос Анџелес од чисто промотивни причини. Овој пат, од веројатно подеднакво промотивни причини, прават уште еден круг, само возачот е девојка што зема часови за возачка. Повеќе

Крукче низ Холивуд

Конан О'Браен, Ајс Кјуб и Кевин Харт викаат такси (не она обичното, туку од посебен сервис за заедничко возење), се качуваат во него и со еден куп камери вртат по градот. Ова е резултатот. Повеќе

  •