таг: канје вест

Полицаец воспитно го исплеска Канје

Том Круз партал го направија откако ја спореди тежината на својата работа со онаа на американските војници во Авганистан. Кога истото го изјави и Канје Вест, сите му преќутеа, толкувајќи го го тоа како еден од неговите бројни его излети. Сè додека еден полицаец од Охајо не седна и му напиша одговор. Повеќе

Канје за 3 милиони долари на свадба во Казахстан
Ким Кардашијан е најдобра девојка на свет
  •