таг: гент

На кој за што му треба во ЛШ
13 кандидати за влез во осминафинале

Во вторник и среда вечер се игра последното коло од групната фаза во Лигата на шампионите. Отворени се седум места за последниот воз во кој веќе влегоа девет екипи. Повеќе

Maжите знаат што значи „голем“
Родови лингвистички разлики

Полот влијае врз вашиот лексички фонд, како и на начинот на кој го користите јазикот. Со други зборови, ако сте машко веројатноста да знаете што е тоа „офсајд" е поголема од онаа да знаете што е „маскара". Стереотип? Да, ама функционира. Повеќе

  •