Писма на читатели

Струшки писма на читатели

Ако ова не еколошка катастрофа тогаш незнам што е. Има ли адвокат кој бесплатно ќе поднесе преставка до одговорните лица? Повеќе

Криптирани писма на читатели

Сабџект: Можите да ставите овие детали во вашата веб страница?
Одговор: Можиме бе друже, никаков проблем. Повеќе

Крводарителска полемика
Реакција на Трансфузиологија
Кaкo изгубив мерaк дa дaрувaм крв
Писма на читатели

И, билa женaтa нa трaнсфузиoлoгијa мoлелa и бaрaлa луѓе и успеaлa. И ми се скрши филм. Се пoчувствувaв винoвен штo сум дaрувaл претхoднaтa неделa. Требa дa си јa чувaм зa свoи. Пa дoбрo бе, мaјку му! Повеќе

Преименувани писма на читатели

Здраво Трендо,
Изгледа вицот „Што прави грчки вирус во компјутер - менува имиња“ по сè изгледа е вистинит. Повеќе

Писма на извозени читателки

Tој изгледа толку убеден во тоа што го прави, со радост на лицето дека му служи на некој министер, кој денес е тука, утре не е, ама битно ТОЈ е тој што му го сочувал лифтот, па ете, направил нешто корисно за државата. Повеќе

Неасфалтирани писма на читатели

Не ми беше целта некого да оправдувам или да исправам криви Дрини, туку да кажам дека сè уште не сме Занзибар како шо некој сака да нè претстави. Иако многу полоши работи ни се дешават во градот од ова. Повеќе

Кумановски писма на музички отруени читатели

Постои комунална инспекција, постои санитарна инспекција и ред други прописни салтанати кои регулираат да биде чисто ВЦ-то и да не се потруеме од храната која ни ја сервираат. Ама редно време е да се формира плејлист бригада која ќе ги чисти посраните листи кои се вртат. Повеќе

Сукани писма на читатели

Јас сум една мајка од внатрешноста чии ќерки студираат во „големиот град“. Годинава друштвото ќе се собира кај нив за Стара нова година и ми побараа рецепт за погача. Поради нивното кујнско неискуство моите инструкции се проширија и се плашев дека ќе се откажат од целиот проект, па морав да внесам малку позитивна енергија во комплицираната постапка на правење погача. Повеќе

Неодговорени писма на читатели

"Црквите ни ги изградивте за да се молиме за вода?" дел од две писма упатени до општина Аеродром (лани и годинава) за проблемот со водата кои никогаш не добиле ни одговор. Повеќе