Градски фото колажи

Букбокс нарации составени од реклами, графити и постери низ Скопје, како обид за формирање сопствена приказна од оние визуелно наметнатите. Поврзано со „Човекот кој протестира против уличините реклами" (види тука).

Сабота, Март 5, 2016 - 14:10