моментални услови 05:00
cloudy
14°
наликува на 14°
квалитет
на воздухот
0,00 µg / m3 (дозволено: 50 µg/m3)
ветер 5 km/h
влажност 77%
росење 10°
видливост 4.84 km
притисок 1.015 мб
мин темп. 14° во 05:00
макс темп. 20° во 17:00

прогноза за денес

0 ч.
1 ч.
2 ч.
3 ч.
4 ч.
5 ч.
6 ч.
7 ч.
8 ч.
9 ч.
10 ч.
11 ч.
пладне
13 ч.
14 ч.
15 ч.
16 ч.
17 ч.
18 ч.
19 ч.
20 ч.
21 ч.
22 ч.
23 ч.
partly-cloudy-night
температура 16°
ветер 4 km/h
влажност 72%
притисок 1.016 мб
partly-cloudy-night
температура 16°
ветер 4 km/h
влажност 70%
притисок 1.016 мб
partly-cloudy-night
температура 16°
ветер 3 km/h
влажност 70%
притисок 1.015 мб
partly-cloudy-night
температура 17°
ветер 5 km/h
влажност 67%
притисок 1.015 мб
partly-cloudy-night
температура 14°
ветер 4 km/h
влажност 76%
притисок 1.015 мб
cloudy
температура 14°
ветер 5 km/h
влажност 77%
притисок 1.015 мб
cloudy
температура 15°
ветер 5 km/h
влажност 76%
притисок 1.015 мб
cloudy
температура 16°
ветер 6 km/h
влажност 73%
притисок 1.014 мб
partly-cloudy-day
температура 17°
ветер 7 km/h
влажност 69%
притисок 1.014 мб
cloudy
температура 18°
ветер 7 km/h
влажност 67%
притисок 1.014 мб
cloudy
температура 18°
ветер 8 km/h
влажност 65%
притисок 1.014 мб
cloudy
температура 18°
ветер 8 km/h
влажност 65%
притисок 1.014 мб
cloudy
температура 19°
ветер 9 km/h
влажност 64%
притисок 1.014 мб
cloudy
температура 19°
ветер 9 km/h
влажност 63%
притисок 1.014 мб
cloudy
температура 19°
ветер 9 km/h
влажност 63%
притисок 1.013 мб
partly-cloudy-day
температура 19°
ветер 9 km/h
влажност 61%
притисок 1.013 мб
partly-cloudy-day
температура 19°
ветер 9 km/h
влажност 59%
притисок 1.012 мб
partly-cloudy-day
температура 20°
ветер 8 km/h
влажност 57%
притисок 1.012 мб
partly-cloudy-day
температура 19°
ветер 8 km/h
влажност 59%
притисок 1.012 мб
partly-cloudy-day
температура 19°
ветер 7 km/h
влажност 59%
притисок 1.012 мб
partly-cloudy-night
температура 18°
ветер 6 km/h
влажност 65%
притисок 1.012 мб
partly-cloudy-night
температура 16°
ветер 6 km/h
влажност 69%
притисок 1.012 мб
partly-cloudy-night
температура 16°
ветер 6 km/h
влажност 73%
притисок 1.012 мб
clear-night
температура 15°
ветер 6 km/h
влажност 74%
притисок 1.012 мб
денес
partly-cloudy-day
14°
20°
вторник
partly-cloudy-day
14°
22°
среда
partly-cloudy-day
11°
23°
четврток
rain
11°
19°
петок
rain
13°
18°
сабота
partly-cloudy-day
12°
18°
недела
partly-cloudy-day
11°
18°

Квалитет на воздухот

дозволени дневни концентрации: 50 µg/m3