моментални услови 11:00
partly-cloudy-day
21°
наликува на 21°
квалитет
на воздухот
225,25 µg / m3 (дозволено: 50 µg/m3)
ветер 1 km/h
влажност 55%
росење 12°
видливост 9.99 km
притисок 1.016 мб
мин темп. 10° во 05:00
макс темп. 26° во 15:00

прогноза за денес

0 ч.
1 ч.
2 ч.
3 ч.
4 ч.
5 ч.
6 ч.
7 ч.
8 ч.
9 ч.
10 ч.
11 ч.
пладне
13 ч.
14 ч.
15 ч.
16 ч.
17 ч.
18 ч.
19 ч.
20 ч.
21 ч.
22 ч.
23 ч.
partly-cloudy-night
температура 15°
ветер 7 km/h
влажност 76%
притисок 1.016 мб
partly-cloudy-night
температура 14°
ветер 3 km/h
влажност 79%
притисок 1.017 мб
partly-cloudy-night
температура 14°
ветер 1 km/h
влажност 82%
притисок 1.017 мб
partly-cloudy-night
температура 12°
ветер 2 km/h
влажност 84%
притисок 1.017 мб
partly-cloudy-night
температура 12°
ветер 2 km/h
влажност 84%
притисок 1.017 мб
partly-cloudy-night
температура 12°
ветер 3 km/h
влажност 89%
притисок 1.017 мб
partly-cloudy-day
температура 11°
ветер 3 km/h
влажност 89%
притисок 1.017 мб
partly-cloudy-day
температура 15°
ветер 0 km/h
влажност 68%
притисок 1.017 мб
partly-cloudy-day
температура 15°
ветер 6 km/h
влажност 78%
притисок 1.017 мб
partly-cloudy-day
температура 18°
ветер 2 km/h
влажност 71%
притисок 1.017 мб
partly-cloudy-day
температура 20°
ветер 3 km/h
влажност 62%
притисок 1.016 мб
partly-cloudy-day
температура 21°
ветер 1 km/h
влажност 55%
притисок 1.016 мб
partly-cloudy-day
температура 23°
ветер 2 km/h
влажност 51%
притисок 1.016 мб
partly-cloudy-day
температура 24°
ветер 5 km/h
влажност 47%
притисок 1.015 мб
partly-cloudy-day
температура 25°
ветер 7 km/h
влажност 44%
притисок 1.015 мб
partly-cloudy-day
температура 26°
ветер 7 km/h
влажност 43%
притисок 1.015 мб
partly-cloudy-day
температура 26°
ветер 5 km/h
влажност 44%
притисок 1.015 мб
partly-cloudy-day
температура 25°
ветер 4 km/h
влажност 47%
притисок 1.015 мб
partly-cloudy-day
температура 23°
ветер 3 km/h
влажност 52%
притисок 1.015 мб
partly-cloudy-day
температура 22°
ветер 3 km/h
влажност 58%
притисок 1.015 мб
partly-cloudy-night
температура 20°
ветер 3 km/h
влажност 63%
притисок 1.015 мб
partly-cloudy-night
температура 19°
ветер 2 km/h
влажност 67%
притисок 1.016 мб
partly-cloudy-night
температура 18°
ветер 2 km/h
влажност 69%
притисок 1.016 мб
partly-cloudy-night
температура 18°
ветер 2 km/h
влажност 71%
притисок 1.016 мб
денес
partly-cloudy-day
10°
26°
понеделник
partly-cloudy-day
14°
22°
вторник
partly-cloudy-night
12°
26°
среда
partly-cloudy-day
11°
26°
четврток
partly-cloudy-night
13°
24°
петок
partly-cloudy-day
14°
20°
сабота
rain
13°
17°