Случајна Украина

Во рушевините од фото-лабораторија од советско време бомбардирана за време на актуелната војна во Украина, британски фотограф наоѓа стотици заборавени ролни филм. Решава некои да ги развие. Ова се дел од сликите. виа

Вторник, Декември 17, 2019 - 11:46

тагови: