Дејан Колевски - „Јапонија“

Фотографиите се од мај 2016, направени во Токио, Јокохама, Осака, Кјото и Каназава.

Повеќе за изложбата на Дејан, тука

Понеделник, Мај 20, 2019 - 10:47

тагови: