Бразилците избраа мис навивачка

Во организација на фудбалската федерација, Бразилците ја избраа најубавата навивачка. Победничка е Аманда Сати, навивачка на клубот Гуарани.

Понеделник, Мај 20, 2013 - 14:11

тагови: