Враќање во Фукушима

Шест години по цунамито и нуклеарната хаварија, британската фотографка Ребека Батори доби дозвола да влезе во најрестриктивната црвена зона на Фукушима, во просториите и зградите кои панично беа напуштени на 11 март 2011.

Петок, Април 21, 2017 - 13:02