Војници пред, за време и после војната

Фото серија на Лалаж Сноу со наслов „Ние не сме мртви“ која се бави со портретирање на британски војници во период од само 7 месеци поврзани со нивен ангажман во Авганистан.

Понеделник, Ноември 26, 2018 - 12:42