Шварценегер: За мојот најдобар другар, Франко

Франко Колумбу е поранешен бодибилдер и глумец кој деновиве почина на 78 години. Тој е и најдобриот другар на Шварценегер, кој на социјалните мрежи објави збогување со него, и галерија со заеднички фотки. Збогувањето го имате на линков, а фотките лево.

Понеделник, Септември 2, 2019 - 14:26