Што имаше годинава на CES?

CES (Consumer Electronics Show) е најголемиот и највозбудлив саем за електронска опрема за широка потрошувачка кој секој јануари се одржува во Лас Вегас.

Петок, Јануари 12, 2018 - 16:25