Шенон Дермоди: Проблеми на Дизни принцези

За разлика од стандардниот приказ, Дермоди претставува Дизни принцези што се справуваат со многу посериозни проблеми од "дечко".

ФБ SDermodyPhotos

 

Вторник, Мај 9, 2017 - 18:20