Постери на кои се појавува Коста Бургов

Оваа серија со работен наслов „Коста Бургов и неговите разни а вонвременски музи“ ја слика уметникот Светислав Цеце Трајковски. Тоа го прави по предлог на Коста. Фотографиите ни ги испрати Коста. Презадоволни сме.

Вторник, Септември 10, 2019 - 13:02