Од другата страна на голотијата

Фотограф најмува модели, претежно пријатели и блиски, за гола фотосесија. Клучниот пресврт е што он се соблекува, а не моделите. Од моделите се бара само реакцијата.

ig @trevorchristensen

Понеделник, Октомври 8, 2018 - 17:43