Најдобрите патувачки фотографии на НатГео

Гранд при победник е онаа која ја фаќа ерупцијата на вулканот Колима во Мексико. Фотографиите се поделени во три категории: луѓе, градови и природа.
* повеќе

Вторник, Август 8, 2017 - 10:21