На задното седиште на едно њујоршко такси

Кога во 80-тите години стигнал во Њујорк, Рајан Вајдеман брзо сфатил дека нема да може да преживее и да плаќа сметки од неговата љубов, фотографијата. Па фатил да вози такси, ама и апаратот го држел при рака. Овде се некои од ликовите кои му минале сиве овие децении.

Петок, Ноември 10, 2017 - 11:22