Корпоративен календар со тешка машинерија

Календарот е за најголемиот руски комерцијален рудник за злато Пољус, а комплетната машинерија што не изгледа како да е од ова време и од оваа планета е компјутерски генерирана.

виа

Среда, Март 13, 2019 - 13:45