Хеј Пагани, још сте живи

„Паганска поезија“ е серија фасцинантни и по малку застрашувачки фотографии на полскиот фотограф Марцин Награба инспирирана од паганството кај Словените. Костумите се на Агњешка Осипа а главен модел е мајка му.

Понеделник, Јуни 3, 2019 - 15:40