Фотографии на тинејџерот Стенли Кјубрик

Кјубрик на 17 години ја продава својата прва фотка на магазинот Лук. Следната година почнува да работи за нив. Ова е дел од неговите фотки од Њујорк во 1940-те.

Вторник, Септември 12, 2017 - 12:59