Аукција на ретро коли

Понудата е поставена во хангар на парискиот аеродром Орли. Се проценува дека црвениот Alfa Romeo 8C 2900B (1939 година), на аукцијата закажана за 8-ми февруари 2019, ќе постигне цена меѓу 16 и 22 милиони евра.

Среда, Ноември 28, 2018 - 13:39