Љубов и секс

После #МеТоо нема каење

Сенаторот на демократите и поранешен комичар, Ал Франкен, поднесе оставка на својата функција во 2017 во времето кога МеТоо движењето беше во врвот на својата сила. Малку повеќе трпение, истрага и анализа (каква што заслужува секое сериозно обвинение) покажа дека сето тоа било избрзано. Повеќе

Чисто лавабо долга љубов

Од сега како емпириски докажан факт стои дека миењето садови предизвикува повеќе проблеми во врска отколку која било работа што треба да се заврши по дома. Повеќе

Наскоро ќе одите на нотар пред да се залапате

Во Шведска законот за силување ќе се промени така што тужениот ќе мора да докажува невиност. Законот практично се сведува на тоа дека ако не се добие експлицитна вербална потврда или демонстрација (како ли па тоа ќе се дефинира?) за желба за секс, една од страните може да тврди дека е силуван/а. Повеќе

Кориснички коментари на корисници на проституција

Тоа што е најстара професија на светот, не значи дека не може да се апдејтира. Професионалките сега не треба само да ги истрпат клиентите во нивните интимни сесии, туку и подоцна да читаат што за нив пишале овие и како ја оцениле нивната трудољубивост. Повеќе

Марионка, личи на уморна

Иако капнати од работа, Јапонките не се откажуваат од бракот и идејата еден ден да најдат маж и да засноваат семејство. Проблемот е што капнати од работа, уморни се да го бараат. Повеќе

Италијанката што се ожени самата со себе

Со 41 година и пукнат филм од чекање на правиот маж, Италијанката Лаура Меси направи свадба со самата себе, нешто кое стручно се нарекува - сологамија и е подеднакво забрането како полигамија. Повеќе

Колку многу порно е премногу порно?

Без да се навлегува во детали за сите можни демографии, предложеното правило што треба да се следи е: ако можеш да завршиш работа без лаптоп пред тебе, веројатно си ок. Повеќе

Секс ко секс, просечен
50 нијанси онака

Утехата за сите е дека сите сакаат да зборуваат за тој еден или два или пет пати кога направиле некаков подвиг во кревет, а сосема лагодно ги прескокнуваат месеците суша или потпросечните партии што ги имале. Повеќе

Од вас куклите, ние курвите не можеме на ред да дојдеме

Време е да се апдејтираат некои изреки. Јавна куќа од Виена обелодени дека нивната хипер-реалистична секс кукла по популарност и нарачки од клиенти ги надминала сите други нивни - живи - трудбенички. А поскапа е.  Повеќе

Зошто во социјализмот жените имаа подобар секс

Освен сериозни државни инвестиции во образование и обука на жените, великодушно породилно боледување и гарантирана здравствена заштита за мајката и децата, уште еден факт кој се изостава во стереотипите за поранешниот комунистички блок е и тоа дека: жените под комунизмот уживаа во повеќе сексуални задоволства. Повеќе