Љубов и секс

SFW Порнхаб

Дечко си отворил канал на популарната порно платформа (доволно е да им испратите фотографија од себе со напишано име и презиме) и почнал да става видео клипови надевајќи се на нив ќе налетаат луѓе на кои ќе им дојде добро да одморат рака.  Повеќе

Ќе има кондоми во боја!

Сеа ќе си речете, види ги овие колку се овие назад со материјалот бидејќи одамна има и кондоми во различни бои и во различни вкусови. Полека. Вакви бои досега немало и верувајте, не сакате да ги видите на својот кондом. А за вкусовите, нели, не се расправа. Повеќе

Што правиме кога човекот што треба да ја спаси Земјата е негативец на #MeToo?

Изминативе денови неколку жени излегоа со обвиненија против научникот Нил Деграс Тајсон за сексуално малтретирање кои се движат од силување во дрогирана состојба до непосакувано допирање. Обвинувањата се протегаат во период од 30 години, и благодарејќи на #MeToo успеваат да соберат внимание од јавноста иако една од жените го има објавено својот случај уште во 2010. Повеќе

Остај сине, каква журка беше, можеше мамут да излезеш

Непребирливоста на човекот во однос на партнерите нова студија ја регистрира уште во времето на праисториските луѓе и истите ги цинкари дека не пребирале многу дали ќе спијат со човек или со неандерталец. Повеќе

Републиканците и Демократите имаат различни сексуални фантазии

Она што ги спојува двата спротивставени политички табора во САД е што имаат сексуални фантазии со ист интензитет. Ама кога станува збор за содржината, тука веќе сериозно се разликуваат и тој избор изгледа има врска со нивните партиски и иделошки вредности. Не сме особено љубопитни да ги откриваме локалните сдсм-вмро специфики бидејќи некако е јасно кој во нивните глави е ебаната страна. Повеќе

Вива Лас Вегас, индид!

Лас Вегас на почетокот на јуни ќе се обиде да сруши еден рекорд поставен од Јапонците. Тие пред 12 години собраа 500 луѓе, овие планираат да пукнат барем илјадарка. Самци СТОП. Повеќе

Чисто лавабо долга љубов

Од сега како емпириски докажан факт стои дека миењето садови предизвикува повеќе проблеми во врска отколку која било работа што треба да се заврши по дома. Повеќе

Наскоро ќе одите на нотар пред да се залапате

Во Шведска законот за силување ќе се промени така што тужениот ќе мора да докажува невиност. Законот практично се сведува на тоа дека ако не се добие експлицитна вербална потврда или демонстрација (како ли па тоа ќе се дефинира?) за желба за секс, една од страните може да тврди дека е силуван/а. Повеќе

Кориснички коментари на корисници на проституција

Тоа што е најстара професија на светот, не значи дека не може да се апдејтира. Професионалките сега не треба само да ги истрпат клиентите во нивните интимни сесии, туку и подоцна да читаат што за нив пишале овие и како ја оцениле нивната трудољубивост. Повеќе

Марионка, личи на уморна

Иако капнати од работа, Јапонките не се откажуваат од бракот и идејата еден ден да најдат маж и да засноваат семејство. Проблемот е што капнати од работа, уморни се да го бараат. Повеќе