таг: топ гиар

Топ Гиар протерани од Аргентина (заради Кларксон)

Снимањето Топ Гиар во Аргентина завршило со панично бегање и оставање на автомобилите на сред пат, откако целата екипа била каменувана од поголема група Аргентинци. Причина - Кларксон имал регистрација на тема Фокландска војна. Повеќе

Топ Гиар го тестира McLaren P1
Топ Гир Југославија

После Австралија, Русија и САД, еве ја и југословенската верзија на Топ Гиар. Прва епизода, три модели за тестирање: Југо 45, Застава 101, Фиат 750. "Ауто има и термостат." Повеќе

Кој е најдобриот супер-автомобил на светот според Топ Гиар

Магазинот (кој го прават истите луѓе како и шоуто) ги одбра петте најдобри супер-автомобили на светот и реши да провери кој од нив е број еден. И тоа не врз основа на цена или спецификации, туку каква работа ќе завршат на патеката. Повеќе

  •