таг: пчели

M&M мед

По милиони и милиони години произведување жолт мед, пчели од Франција решија да го прошират портфолиото и да почнат да создаваат - син и зелен мед. Повеќе

Селење, ниво: пчели

Дечково открива дека куќата му е преполна со пчели. Околу 50.000. Наместо паники и слично, вика момци што професионално ќе му ги иселат подстанарите. По пат, го снима целиот процес. Повеќе

  •