таг: меме

Џо Бајден меме на денот

Актуелниот потпретседател на САД, за време на кампањата во еден момент порача и дека би сакал да се проба со Трамп, еден на еден. Ова уште го држи и кога завршија изборите, и никако не му оди да му ја даде Белата куќа на новиот претседател. Повеќе

Русија забрани мемиња?

Проширувањето на еден закон технички им забранува на веб страните да исмејуваат кого било во Русија. Од овие сите, руската влада би ја интересирале само тие што би исмејувале познати личности (вклучително политичари). Повеќе

Другиот во името

Едно посебно глупо меме кое дава воодушевувачки добри резултати, барем ако ти се интересни глупи фори. Да не имате некој локален предлог? Повеќе

Пораки од Хилари

Главната улога во најновото интернет меме, ја има најмоќната жена во американската администрација (по функција, не по брак), Хилари Клинтон. Повеќе

  •