таг: јагоди

Сивата зона во Шведска

Од сите пазари на црно што можат да постојат во некоја земја: дрога, човечки органи, оружје, цигари, алкохол, ураниум, Шведска веројатно ја има најхардкор верзијата - пазар на црно за јагоди. Повеќе

  •