таг: Џонатан Пај

Што и да се реши деновиве, ова пак ќе важи

"Попрво би да имам демократија што не секогаш оди во моја корист, отколку да немам каква било демократија," порачува Џонатан Пај за брегзит и Трамп, и потоа ги имате најдобрите две и кусур минути предавање за демократијата и сè што сте заборавиле околу неа. Повеќе

Кога камерите ќе стивнат

И БиСиСи, и Руперт Мердок, и тој колегата во студио, ма сите... Џонатан Пај со обраќање до сите овие, за најголемиот страв на секој репортер, за пропаста на БиБиСи и британското општество и сè по ред. Повеќе

  •