Off Cafè Архива

Јаојао Ма Ван Ас е илустраторка од Лос Анџелес и сака да почнете да штедите за сопствен стан. Или тоа, или ви праќа...

Сè што сте сакале да знаете за процедурата „Vaginal Rejuvenation“, ама ви било незгодно да прашате - има во видеово спремено од Харперс Базар, каде што една Кели...

Ви требаат докај 300 долари, а другото: еве како!

Затоа што, не знаеш кога ќе ти затреба. А не е дека не звучи привлечно „шампон што не се плакне“, без разлика дали си на Земјата или на вселенска станица.

Светот е мал и станува сè помал, барем во светот на модата. А со едни те исти уредници и дизајнери што скакаат од едно до друго списание, се чини дека има помалку...

Vogue Beauty School е една многу корисна работа.

„Ништо не можеше да ме припреми за инвазивноста со која се соочувам околу моите размножувачки планови, како мажена жена на 30 и кусур години“

Минатата недела, еден тип на Инстаграм и изјави љубов на жена му (односно, на нејзините облини) и како што обично бива тоа масовно се рашири по интернет. Роби Трип,...

Ви текнува на бебешките фотосесии, каде што тазе родено бебе го моткаат во некои плетени симпатични глупости, со машни, во корпи, со сценографија, со сè? Е па тоа,...

Да почекаме некоја година, да им легне информацијава на пола девојки по нашиве теретани, или да продолжиме? А, ова одамна беше јасно, само што вежбањето стана хаштаг...

„Алигиери“ е колекција на накит инспирирана од едно од најзначајните дела во книжевната историја и редно време беше да им текнат и вакви работи

Доаѓа Fashion Week во Копенхаген, а со тоа и модни ентузијасти со бои како позајмени од '60-ти. Бар некои од нив, има и такви што со комбинацијата ќе надоместат за...