Едиторијал

Колеги, не се мачете во наше име

Биле на брифинг во Влада, таму им давале упатства и насоки како се користи името и слично, и онда пишале нешто од кое сакаме (со гадење, со све) на време да се оградиме. Повеќе

off.net.mk - првите 30 дена

Помина само еден месец откако ги запаливме машините. Ние допрва фаќаме залет ама вас ве има - ваууу! Довербата која ни ја давате ги шишна и најоптимистичките очекувања. Само 30 дена ни требаа да се најдеме и да се навикнеме едни на други: вие на нашите пишуванки, ние на желбата да споделиме нешто со вас. Сплескавме еден инфографик за тоа како изгледаа овие 30 дена во бројки. Повеќе

  •