таг: ветерници

Холандските возови шибаат 100% на ветар

Директорот на холандските железници се врза за ветерница и се заврте со неа за да прослави што нивните електрични возови почнаа да возат на чиста енергија. Директор во македонски железници веројатно би одбрал да го врзат за шина. Колку овде доцнат возовите, да се изнаживее. Повеќе

Разболено од виорот

Вртоглавица, проблеми со рамнотежа, губење меморија, неспособност за концентрација, несоница, тахикардија, зголемен крвен притисок, главоболки, анксиозност, депресија.... На сите овие симптоми се жалат луѓе кои живеат во близина на едни од наjпријателските (по човековата околина) извори на енергија - ветерниците.  Повеќе