таг: џими фалон

Политичката обоеност на Златните глобуси 2017

Како што обично бива, откако ќе се испукаат листите на наградените почнуваат анализите - зошто добил оној а не овој, кој како бил облечен, кој водител бил најсмешен, кој воопшто не се појавил. Но како ретко кога до сега, анализирани се политичките пораки на настанот, кој е изгледа само вовед во истата таква ангажираност на Оскарите. Повеќе

Џими Фалон, Металика и Рутс - Enter Sandman
Спејси вс. Фалон

Задачата им е да одглумат парчиња на тема Куќа од карти, проблемот им е што сценариото за тоа што треба да го глумат го пишуваат 5 - 6 годишни деца. Повеќе

Статам вс. Фалон: Блек џек во шамари
Вил Ферел вс. Чад Смит, се случи

Мала историја: Ферел (глумецот) и Смит (тапанарот на Ред Хот Чили Пеперс) не се во никакво сродство, ама изгледаат како да се правени со копи/пејст. Со години двајцата ги мешаат на интернет, сè до еден момент кога им пука филмот и решаваат да се пресметаат еден со друг - ферка во лупање тапани. Еве ја ферката од синоќа вечер кај Џими Фалон. Повеќе

Џими Фалон и Ен Хатавеј - Бродвеј хип-хоп
Russell Crowe - Folsom Prison
Фалонови леви сили

Цело ова време Start me up на Стонси да ти имала сублиминална порака за убавината на живот во Југославија. И Џими Фалон само што го открива ова. Повеќе

Џими Фалон, прв пат како водител на Tonight Show