таг: досада

Децата летоска треба да се досаѓаат

Постојат бројни активности со кои на детето може да се пополни празнотијата на летните распусти за да не му биде здодевно. Но, ако не му дадете шанса да му е досадно, кога тоа ќе открие што всушност сака?   Повеќе

Отказ на денот
Еден е животот

Дубробвчанец работел во канцеларија. Од 8 до 16 часот. Имал преку 900 евра плата. И дал отказ. Зошто? Досадно му било на работа. Повеќе