Кец у два

Мајстор за квалификации со 18 фатени

Врзал 18 пара од три дена, ставил две од американските квалификации, па уште фатил и две нули. Махериште. Повеќе

Махер на колото на Вардар, кец у два

Во полното сандаче со тикети кои ни ги праќате, ни залутал еден од пред месец и пол кој не сме го забележале. Се работи за пријателска средба меѓу рускиот прволигаш Терек и ФК Вардар. Повеќе

Махер на колото и малер за 4.000 евра
Mалер на колото
Махер и малер на колото
Баскет за најдобриот Типстер во март

Одиме со три подароци во новата месечна битка која веќе почна да се води на Типстер. Повеќе

Десет махери на колото и еден малер

Како никогаш до сега сандачето после ова коло ни беше полно со махери на колото. Освен Кичевчанката, тикет со истите два точни резултати од ЛШ бил уплатен и во Германија, а во вторникот дури четворица махеришта ги погодиле Реал и Баерн кец у два, да се чуди човек. Првиот од нив на шега ни пиша дека на сон му се јавил Мино Рајола. Повеќе

Девојка од Кичево ги погоди Барса и Дортмунд точен резултат

Стручњаци, експерти, аналитичари, статистики, зналци, сè паѓа во вода откако синоќа девојка од Кичево одиграла тикет на чиста интуиција. Во 95. минута од мечот Барса на најубав можен начин ѝ го честиташе 8 Март. Повеќе

Истовремено е махер за 1.000 и малер за 4.000 евра
Махериште на колото за 1,5 милиони денари