Навивачки нереди во Украина

Немили сцени на натпревар од украинската втора лига помеѓу Полтава и Олександриа. Полициските сили не успеаа да ги раздвојат навивачките групи и ситуацијата излезе од контрола.

Во целата оваа неубава сцена, можеме и малку да се насмееме со сеир за џандарот на 2:03.

23 Мај 2013 - 12:25