Изјава

Матријархат е кога жената се заврте накај ѕидот и почне да р'че, а мажот целиот во солзи си земе децата и се врате кај татко му.

@guacha66moxxa

Очекувам со анекс на платформата на албанските партии да се побара секоја Македонка да му роди син на секој Албанец.

@Shushmula

Престанете да ги облекувате кучињата моето мисли дека сме сиромашни.

@Poka_hontass

Znaš ono kad baciš slaninu na roštilj pa ti krene voda na usta od mirisa samo? Je li vegani? Je l' vama tako kad kosite travu?

@markojkon

‏ Пошто сте толку савесни, ај сега откажете се и дома да прославувате Нова година и парите место за руска, дајте ги у хуманитарни сврхи.

@Mile_Panika

Вмро се толку долго на власт што Бонева научи литературен македонски.

@RumShtangla

Знаеш дека државата ти е у говна, коа чекаш ДИК да се пребројат само за да дознаеш дали го имаш добиено прасето од типстерот на @offnetmk

@AntiCapricciosa

Кога ќе се иселам во Канада, ќе ги блокирам сите Мк сајтови, ќе избришам Фб и ќе си твитам на анг. од нов профил. Само @offnetmk ќе ми фали!

@principe984

Чувството е како да си добил двојка со минус. Не е кец, ама блиску е. Ама не е кец. Ама блиску е.

@A_Golejska

Кoгa ќе те стaи симпaтијaтa нa seen не се oткaжувaј. Некaде вo МК имa чoек штo чекa 35 мин дa и кaже нa Миленa oд утринскa декa е мнoгу убaвa.

@Todd_Haze

Де еден чај од кама кама кама кама камилицааа...

@radovan_sm

- мајсторе што ќе се напиете?
- дај една маргарита.

@plamneta

‏ Екосексуалци како нова сексуална ориентација.
Дечки, дајте бе дрогирајте се ко сите нормални млади.

@tviterana

И сега кој ќе биди заменик дополнителен министер додека на Диме му помине казната од два месеци неизлегување од соба?

@mojokilington

- Добро ли сум се нашминкала?
- Не, уште се гледаш.

@teget_chorapa

Какво време дојде, човек да нејќе да го третираат како баџанак на Мијалков.

@ximislav

Уште два три пати секс и дошла 2030та.

@glinena

- Сине зошто е шишето со ракија полупразно?
- Затоа што си песимист тато!

@itlogistika

Шо патувала толку Бонева бе, нели е долга раката на ВМРО, може да работи од дома ако сака.

@drsolog

Да се потсетиме, на пешачки имам предност јас како пешак, да имаше предност ти шо не застануваш, ќе се викаше сељачки!

@mnogufina